Menu

Blog Yazısı

Blog Details

Deneme

S2000, geçtiğimiz ay kapılarını açtığı 7,5 milyon dolarlık yeni fabrikası ile üretim ve kalitesindeki gücünü daha da yukarı taşıyarak, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda rekabetini güçlendirecek. S2000 Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aydın, “Yeni fabrikamızla birlikte hem üretim hem de depolama kapasitemizi yüzde 100 artırdık. Oluşturduğumuz güçlü Ar-Ge ile hedefimiz, kalitemizi dünya standartlarına taşırken fiyatı düşürmek” diyor.

Kurulduğu günden bu yana sektörün öncüleri arasında yer alan S2000, proje, imalat, montaj ve satış sonrası hizmetlerinde müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdürüyor. 35 yılı aşkın tecrübesiyle endüstriyel mutfak ve soğutma sistemleri konusunda iddialı projelere imza atan firma, istenilen ölçü, kapasite ve modelde üretim yaparak işletmelere özel çözümler sunuyor. S2000, geçtiğimiz ay kapılarını açtığı 7,5 milyon dolarlık yeni fabrikası üretim ve kalitesindeki gücünü daha da yukarı taşıyarak, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda rekabetini güçlendirecek. S2000’in Arnavutköy’de kurduğu yeni fabrikası, İstanbul Havaalanı’na 10 dakika, şehir merkezine de 20 dakika uzaklıkta, 9 bini kapalı olmak üzere toplam 13 bin metrekarelik bir alanda yer alıyor.

S2000’in yeni fabrikasındaki üretimlerinin başında endüstriyel tip buzdolapları ve derin dondurucular, dry sged dolapları, pastane dolapları, çikolata dolapları, market dolapları gibi soğuk cihazlar bulunuyor. S2000 Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aydın, yeni fabrika yatırımıyla ilgili şu bilgileri paylaşıyor: “Yeni fabrikamızla birlikte hem üretim hem de depolama kapasitemizi yüzde 100 artırdık. Oluşturduğumuz güçlü Ar-Ge ile hedefimiz, kalitemizi dünya standartlarına taşırken fiyatı düşürmek. Diğer bir yandan, yepyeni market dolabı modellerimizi de üretmeye başladık. Sürekli yeni modeller geliştiriyoruz. S2000, bu büyük yatırımını pandemi sürecinde büyük bir başarı ile tamamlamıştır.”

www.S2000.com.tr